E fia tikeri e mafai ona feliuliua'i ai le va'a fa'ato'a eletise?

O le tui puipui faʻapipiʻi jib crane o se crane faʻapipiʻi i luga o le puipui.E leai se lagolago mai le koluma i lalo.E na o le tasi le boom i luma.O lo'o tautau i luga o le pa'u o lo'o tautau se li'i eletise.O a uiga o lenei crane?

O lenei siisii ​​jib crane hoist cantilever crane o se laʻititi laʻititi ma le faʻatapulaʻaina o le lagolago i luga o le puipui, o le mea lea e le mafai ona sili atu i le 1 tone le mamafa o le siiina.

E sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le gaioiga faʻasolosolo.O lenei koluma faʻapipiʻiina jib crane e le pei o le koluma cantilever crane, lea e mafai ona feliuliuaʻi i se tulaga tele, e mafai ona na o le 180 tikeri.Talu ai o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui, e le mafai ona feliuliuaʻi i tua o le puipui.

E to'atele tagata latou te fa'aogaina lenei pa puipui jib crane e si'i ai le mamafa mama, ma e sili atu ona latou masani e fa'apipi'i i luga o puipui i totonu ma tulimanu i tafatafa o fa'amalama.A maeʻa ona sisi i fafo o le faamalama, e fesuiaʻi le boom e laʻu ai mea mamafa, lea e faigofie tele.

O lenei fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i puipui eletise e mafai ona fesuia'i 180 tikeri e matua aoga lava e fa'aoga i le olaga.E tatau ona tausia lelei a'o fa'aoga masani.A uma ona faʻaoga, siaki pe ua faʻaleagaina vaega taʻitasi ma toe faʻaleleia i le taimi.


Taimi meli: Feb-17-2022