Fa'afefea ona Fa'amauina se Li'i Eletise i lou Faletaavale

laiga eletise 1https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

Ansi'i eletiseo se meafaigaluega sili e faʻaaoga i le tele o ituaiga o galuega eseese.E fa'aaogaina mo le aveeseina o le pito i luga malo o le Jeep, aveese le kiona mai se palau mutia, si'i i luga se afi mai le ta'avale, po'o le fesoasoani i le utaina o se mea mamafa i luga o le moega o se pikiapu.

Afai e te manaʻomia se mea mamafa e sii, o le eletise eletise o le auala lea e fai ai ma faʻasaoina lou tua.O le faʻapipiʻiina o le faʻamalo i totonu o lau faletaavale o se faiga faigofie, ae o se mea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai o loʻo lava le faʻamalosi e ave ai le uta.O laasaga nei e fai e fa'apipi'i ai se fa'aea eletise i lau faletaavale.

Laasaga 1: Su'esu'e le nofoaga o le Eletise Lisi

O le mea pito sili ona taua i le fa'apipi'iina o lau uila eletise o le nofoaga tonu lea.E tatau ona e manatua o le uta e te tu'u i luga o le li'o o le a avea fo'i ma uta i luga ole la'au o le fa'aula.

O le tele o fa'amea fa'ainisinia e mafai ona fa'aogaina le tele o uta e o'o atu ile 400 pauna.Ae ui i lea, e tatau ona tufatufa tutusa i le vaega e te faʻapipiʻi ai le faʻamau.O se nofoaga lelei e faʻapipiʻi ai le eletise eletise o loʻo i le ogatotonu o le faiga e mafai ai ona e faʻaogaina lua pe tolu taʻavale.

https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

Laasaga 2: Faʻapipiʻi Joists mo le Lagolago

A e fuafuaina le nofoaga mo le eletise eletise, ona mafai lea ona e faʻapipiʻi nisi 2 × 6 soʻo i le va o taʻavale ina ia mafai ona latou faʻaopoopoina se lagolago uta.Afai ei ai sau faʻalo matala i totonu o lau faletaavale, o le a matua faigofie lava ona fai.

O le ai ai le tasi i itu ta'itasi o se fa'alava ogatotonu.Fa'amaufa'atasi ma fa'a sikula fafie tolu inisi.E lelei le fa'aogaina o mea fa'apipi'i fa'amau pe afai e te maua.

https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

Laasaga 3: Faʻapipiʻi Cross Joist

A uma loa ona e fa'apipi'i fa'alava i le va o fa'alava fa'alava, ona mafai loa lea ona e tipiina le 2×6s se lua i le lua futu le umi ma tu'u i le itu o fa'alava pito e te fa'apipi'i ai fa'alava.Fa'aoga fa'amau e fa'amau ai.

Laasaga 4: Fa'apipi'i Fa'amau i Soisa

O se tasi o mafuaʻaga e faʻaaoga ai soʻo o le faʻaopoopoina o se lagolago mo le mamafa faaopoopo.O le isi mafuaaga o le tuʻuina atu i le eletise eletise se isi mea faʻapipiʻi.Fa'aaoga le fa'amau fa'apipi'i e sau ma le fa'ae'e ma fa'ailoga pu mo fa'amau.O le fa'amau e alu i fafo o fa'alava, o lea e te vili sa'o ai.

Laasaga 5: Siu i Bolts

A uma ona e makaina pu mo fa'amau, vili i totonu ma fa'amau i fa'amau.

Laasaga 6: Faʻapipiʻi Eletise Hoist

O lea la ua mau le puipui i sooga, ona mafai loa lea ona e si'i i luga le sisi i le tulaga ma fa'amau i fa'amau o lo'o tu'uina atu.Fa'apipi'i i le so'o eletise lata ane ma ia mautinoa e sa'o lelei.


Taimi meli: Mati-10-2022